Sojamelk maken?!

Lees meer

Lezing 1 oktober

Lees meer

Pootuitjes en knoflook!

De komende 2 weken is het tijd om de knoflook en winterpootuien te poten! Door deze nu te poten heb je al vroeg in het voorjaar uien en knoflook! De soorten die wij gebruiken zijn winterhard en groeien langzaam maar zeker door in de winter. Tevens zijn de soorten biologisch!

De winterpootuitjes en knoflook zijn de komende 2 weken ook te koop! Een zakje met 100gr uitjes en 2 bollen knoflook kost €2,50. Het is ook mogelijk om meer te bestellen of alleen de pootuitjes of knoflook apart.

Bestellen kan door een mailtje te sturen naar tplukgelukbedum@gmail.com

Ook is het pootgoed beschikbaar in de winkel!

Tplukgeluk

Lees meer

Gezocht, vrijwilligers!

Wij zijn op zoek naar extra vrijwilligers!

Sinds de uitbreiding naar de ijsboerderij zijn er flink wat werkzaamheden bijgekomen en merken we dat we nog een extra paar handen kunnen gebruiken.

Wil jij weten hoe het is om mee te helpen op de tuin en/of wil jij meer informatie over vrijwilliger zijn op de tuin?

>>> Kom dan morgen (woensdag 31-08-2022 10:00-17:00 uur) een kijkje nemen op de tuin! <<<

Met de huidige vrijwilligers gaan we samen aan de slag met de diverse werkzaamheden op de tuin. Stel hierbij gerust al je vragen!

Voor lunch is er tuinsoep met zelfgebakken brood!

Misschien tot morgen!

't Plukgeluk

Lees meer

Een speciaal weekend!

Dit weekend wordt een beetje een speciaal weekend! Zaterdag 20 augustus vanaf 10:00 uur staan wij met een hoop lekkers en moois markkraampje op de Lageweg pluktuin! Op deze dag is onze eigen pluktuin dus gesloten!

Wel vind er om 17:30 op 't Plukgeluk de laatste editie van "Smullen bij de boer" plaats. Het menu heeft dit keer een Italiaans thema!

Om even bij te komen van aankomende zaterdag nemen wij zondag 21 augustus een dagje vrij en is de pluktuin dus ook gesloten! Wel vullen wij het kraampje iedere dag even bij!

Tot zaterdag!

't Plukgeluk

Lees meer