Wie zijn wij?

Wij zijn Lars en Sarah! Al jarenlang in de moestuin te vinden en fan van lekker en verantwoord eten! Samen met een team van super vrijwilligers werken wij aan zelfoogsttuin 't Plukgeluk. Zelf zijn wij heel erg bezig met zo veel mogelijk zelfvoorzienend en verantwoord "leven". Ofterwijl, proberen zoveel mogelijk van eigen land (lokaal) te consumeren en zo energieneutraal mogelijk te leven. Deze filosofie delen wij graag in de vorm van een zelf-oogst tuin, 't Plukgeluk!

Bij 't Plukgeluk kunt u terecht voor uw dagelijkse groenten, fruit, eieren, bloemen en meer. Alle producten zijn met respect voor mens, dier en milieu geproduceerd. Wij gebruiken dus uitsluitend EKOLOGISCH verantwoorde methode voor het telen en produceren van onze producten. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld GEEN kunstmest, GEEN bestrijdingsmiddelen en uitsluitend BIOLOGISCH zaai en pootgoed.

Het principe van de zelf-oogst tuin is simpel. U komt bij ons op het land en u plukt uw groenten, fruit en/of bloemen en kruiden naar keuze. Vervolgens rekent u af wat u geplukt heeft en kunt u nog een kopje thee of koffie drinken! Als de pluktuin niet open is kunt u ook altijd terecht bij het kraampje langs de weg. Deze wordt dagelijks gevuld met verse producten.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons altijd contacteren!

't Plukgeluk