Evenementen

Op deze pagina vind je wat er allemaal te doen is op de pluktuin. Jaarrond zijn er workshops, lezingen, proeverijen, etentjes, etc...!

Maand : februari

28

DI

Moestuinieren voor beginners

't Plukgeluk

Op dinsdag 28 Februari 19:30 begint de cursus moestuinieren voor beginners! In 4 sessies van 1 uur wordt geleerd hoe je gemakkelijk je eigen moestuin opzet, met onder andere de "no-dig" methode. Verder bespreken we diverse soorten groenten en hoe je deze het beste kan kweken. Iedere sessie begint met een deel theorie, gevolgd door ook een deel praktijk waarbij je je eigen plantjes gaat voorkweken. Na 4 sessies ben je dus helemaal klaar voor het nieuwe tuinseizoen! De cursusdata zijn als volgt : Dinsdag 28 Februari 19:30 Dinsdag 07 Maart 19:30 Dinsdag 14 Maart 19:30 Dinsdag 21 Maart 19:30 Iedere sessie kost €12,50, met dus een totaal van €50,- voor de gehele cursus. De cursus zal op 't Plukgeluk plaatsvinden.

Evenementen

Op deze pagina kun je je opgeven voor evenementen op het plukgeluk. Regelmatig is er een workshop of lezing en in de zomermaanden ook heerlijke etentjes!

Naam
E-mail
Evenement

Agenda

Cursus : Tomaten kweken

15 augustus 19:00-21:00

Tijdens de cursus gaan we in op vraagstukken als :

- Hoe start je met kweken?

- Welke soorten tomaten zijn er?

- Welke ziektes kunnen tomaten aantasten?

- Welke voedingstoffen heeft een tomatenplant nodig?

 

Tevens wordt er een rondleiding gegeven over de pluktuin (en specifiek de tomatenkas) en zijn er tomatenhapjes te proeven!

 

 

Deze cursus kost 15,- euro per persoon.